Koulutoiminta

Seura pyörittää täysin ilmaista frisbeegolf koulutoimintaa alakouluikäisille lapsille.

Toiminta aloitettiin keväällä 2014. Jo ennen tietoa avustuksen saamisesta aloitimme liikuntatuntien järjestämisen yhdessä alueen koulujen kanssa. Ennen koulujen kesälomien alkua ehdittiin pitämään joitakin liikuntatunteja eri kouluilla Lappeenrannan alueella.

Alle 15 vuotiaille nuorille tarjottiin jo keväällä kouluvuoden aikana ilmaista ohjausta niin kouluympäristössä kuin radoillakin. Kilpailun omainen toiminta jatkui koko kesäkauden käytännössä aina lumien tuloon asti 1-2 kertaa viikossa.

Syksyllä koulujen taas alettua jatkui toiminta yhdessä koulujen kanssa. Syyslukukauden 2014 aikana järjestimme 48 tuntia ilmaista frisbeegolf ohjausta alakouluikäisille. Tämän lisäksi kilpailun omainen opastettu harjoittelu jatkui iltaisin ja/tai viikonloppuisin vähintään kerran viikossa tahdilla.

Kaiken tämän lisäksi oli vuoden 2014 aikana mukana noin 15:sta eri tapahtumassa liikuttamassa nuoria.

Lumien tultua on toiminta luonnollisesti ollut hiljaisempaa, mutta ei kuitenkaan täysin pysähdyksissä olevaa. Aviasport areenalla pidettiin jo yksi heittoharjoittelu kerta ja toinen aika on varattu keväämmälle.

Kuolujen kevätlukukauden aikana olemme mukana myös yläkouluille suunnatussa Mun Liike-kamppanjassa.

Seura makana Liikuntaleirillä 3.6.-5.6.2015.

Tulevalle kesäkaudelle on saatu mukaan uusia vetäjiä koulu toimintaa ja kehitteillä on myös jo lajissa hieman kehittyneemmille nuorille suunnattua valmennusta.

Koulujen kanssa yhteistyö jatkuu taas viimeistään lumien sulettua liikuntakentiltä.

Jos teidän koulunne ei vielä ole yhteistyössä kanssamme ottakaa meihin yhteyttä. Seuran puolelta koulutoiminnan yhteyshenkilönä toimii Markus Sinkko.

Markukseen saatte parhaiten yhteyttä sähköpostitse markus.sinkko(at)gmail.com.

Friba terveisin
Timo Mäntylä
Puheenjohtaja WDG ry