Sääntöjä sekä toiminta- ja käyttäytymisohjeita – Willimiehen Disc Golf ry

Sääntöjä sekä toiminta- ja käyttäytymisohjeita

Nämä säännöt ja ohjeet koskee kaikkia osallistujia kaikissa WDG ry:n järjestämissä tapahtumissa.

ALKOHOLIN tuominen ja sen hallussapito tapahtumissa on ehdottomasti KIELLETTY. Myös päihtyneenä tapahtumiin saapuminen on kielletty. Näiden sääntöjen rikkomisesta seuraa kilpailun kyseessä ollessa välittömästi hylkäys ja EHDOTON osallistumiskielto kaikkii seuran tapahtumiin 12 kuukauden ajaksi. Osallistumiskielto tulee kyseisten sääntöjen rikkomisesta muissakin tapahtumissa kuin kilpailuissa.

Älä esiinny muutenkaan radoilla alkoholin vaikutuksen alaisena. Tuot huonoa mainetta niin lajille,seuralle kuin kanssaheittäjillekin.

Kilpailuissa muista PDGA:n säännöissä mainituista käytösrikkeistä annetaan ensimmäisellä kerralla varoitus ja jos sama henkilö rikkoo samaa sääntöä kauden aikana toistamiseen seuraa siittä välittömästi kilpailusta hylkäys.

ROSKAAMINEN. Roskia ei saa jättää mihinkään muualle kuin roskiksiin. Myöskään tupakan tumppeja EI heitetä maahan vaan jokaisen tupakoitsijan tulee pitää mukanaan purkkia johon tumpit laittaa ja vie poistuessaan mukanaan. Tumppeja ei laiteta roskiksiin.

PELIAIKA. Yleisten järjestyssääntöjen mukaisesti ajoita kierroksesi klo 7-22 väliselle ajalle varsinkin jos radan läheisyydessä on asutusta. Eli älkää heittäkö hiljaisuuden aikana