Liity jäseneksi!


Vuoden 2024 seuran jäseneksi liittyminen sekä lisenssien ja vakuutusten hankkiminen tapahtuu Suomisport-palvelun kautta. Seuran jäsenmaksut vuodelle 2024 ovat aikuiset 20€ ja juniorijäsenet 10€ (vuonna 2006 ja sen jälkeen syntyneet).

WDG:n jäsenedut vuodelle 2024 päivittyvät alkuvuoden aikana tänne.

Voit maksaa jäsenyyden myös liikuntaseteleillä. Käytössä on ePassi, Smartum ja Edenred. Maksut suoritetaan käyttämäsi järjestelmän mobiilisovelluksen kautta. Tarkemmat ohjeet tämän sivun alaosassa.

Huom! Älä käytä alla olevia normaaleja Suomisport linkkejä mikäli maksat liikuntaedulla. Saat oikean linkin sähköpostilla.

Mikäli olet jo jäsen:

Maksun voi suorittaa Suomisportissa "Maksut"-kohdasta.

Mikäli et ole vielä jäsen:

Liity alla olevien linkkien kautta WDG:n jäseneksi ja seuran suorittaman hyväksynnän jälkeen pääset maksamaan jäsenmaksun.

WDG:n jäsenyys:

https://seurat.suomisport.fi/invite/10cebfd2-21ee-...

WDG:n juniorijäsenyys:

https://seurat.suomisport.fi/invite/f8f5f521-0064-...

Tai vaihtoehtoisesti maksa alla olevan ohjeen mukaisesti jäsenmaksu liikuntaeduilla, jonka jälkeen saat liittymislinkin sähköpostiisi.

Jäsenmaksun suorittaminen liikuntaduilla:

Käytössä on ePassi, Smartum ja Edenred. Maksut käyttämäsi järjestelmän mobiilisovelluksen kautta. Kun olet maksanut valitsemasi paketin liikuntaedulla lähetä sähköposti osoitteeseen sihteeri@wdg.fi ja kerro siinä etu- ja sukunimi, valittu paketti ja maksettu euromäärä, sekä mitä palvelua käytit maksamiseen (ePassi/Smartum/Edenred). Tiedot eri paketeista löytyvät tämän sivun alalaidasta esim. jäsenyys + koko kauden viikkokisamaksut.

Jos haluat PDGA:n kilpailulisenssin

Valitse vaiheen kohta “Osta lisenssi” ja noudata sivun antamia ohjeita.

Lisenssin omaavat tai sen ostavat huomioikaa seuraavat asiat.

1. Luo ensin itsellesi omat Metrix-tunnukset, jos sinulla ei sellaisia vielä ole.

2. Kirjaudu sisään palveluun ja klikkaa oman nimesi alta Asetukset-osioon ja päivitä tietosi ajantasaisiksi.

3. Lisää oma Sportti-ID-numerosi, PDGA-numerosi sekä syntymävuotesi Metrixin tietoihisi.

4. Lisää oma PDGA-numerosi Suomisport-profiiliisi lisenssin ostamisen jälkeen. Lisätään sivun vasemmassa reunassa kohdassa jossa sinisellä teksti PDGA:

5. Liity Metrixissä omaan seuraasi (= pyydä seuran ylläpitäjiä lisäämään sinut seuraan).


Vuoden 2024 jäsenyys- ja kisapaketit liikuntaetumaksuilla

Voit ostaa seuraavat jäsenyys- ja kisapaketit liikunta- tai virike-eduilla:

Pelkkä vuoden jäsenmaksu aikuiselle: 20€
Jäsenmaksu ja 10 viikkokisan kisamaksut kaudelle 2023 : 50€
Jäsenmaksu ja kaikki viikkokisat kaudelle 2023: 100€

Käytössä on ePassi, Smartum ja Edenred. Maksut suoritetaan käyttämäsi järjestelmän mobiilisovelluksen kautta. Liikunta- tai virike-edun tarjoajan mobiilisovelluksesta löydät WDG:n helpoiten kirjoittamalla sovelluksen palveluntarjoajahakuun Willimiehen Disc Golf ry. WDG:n myyntipiste on rekisteröity osoitteeseen Happotie 2 as 38 53920 LPR, Voit tarvita tätä hakiessasi toimipaikkaa mobiilisovelluksessa.

Kun olet maksanut valitsemasi paketin liikuntaedulla lähetä sähköposti osoitteeseen sihteeri@wdg.fi ja kerro siinä KAIKKI seuraavat asiat:

– Etu- ja sukunimi
– Valittu paketti ja maksettu euromäärä
– Mitä palvelua käytin maksamiseen (ePassi/Smartum/Edenred)

Uudet jäsenet saavat vastauksena sähköpostiin linkin, jonka avulla pääset pääset liittymään Suomisportissa seuran jäseneksi tai sinut siirretään suoraan oikeaan jäsenyysluokkaan Suomisportissa. Liikuntaedulla maksaneille on perustettu oma liittymispolku, jossa ei tule enää jäsenmaksua maksettavaksi Suomisportin kautta kuten normaalilla kutsulinkillä liityttäessä.

Vanhojen jäsenien osalta jäsenyys jatkuu, kun sihteeri on kirjannut maksutapahtuman.


Lisätiedot ja mahdolliset ongelmatilanteet

WDG:n Suomisportin pääkäyttäjä on Nea Vahter (sihteeri@wdg.fi)
Jos itse maksutapahtumissa on ongelmia, ota yhteys suoraan maksupalvelun järjestävään tahoon: Maksuturva : (09) 3213 300
Ohjeet Suomisportin käyttöön löydät myös SFL:n sivuilta https://frisbeegolfliitto.fi/suomisport/

Yksi seuran virallisia tiedoituskanavia on jäsenten oma WhatsApp-ryhmä. Jäsenet lisätään ryhmään Suomisportista löytyvien yhteystietojen pohjalta. Jos sinulla ei ole Suomisport-profiilissa puhelinnumeroa, ole yhteydessä Neaan (yhteystiedot yläpuolella)!

Willimiehen Disc Golf ry


Eteläkarjalaista frisbeegolfia vuodesta 2010