Linnoitus Open 2024

Pystyykö viime vuoden mestari uusimaan tittelinsä? Kuka hallitsee linnoituksen puuskittaiset tuulet parhaiten? Tule, näe ja koe Linnoitus Open - Etelä-Karjalan suurin frisbeegolfkilpailu!

Linnoitus Open tulee jälleen - suurempana kuin koskaan! Kilpailu heitetään Lappeenrannan linnoituksessa 25.-26.5.2024! Kyllä luit oikein, kilpailu kestää kaksi päivää, joten frisbeegolfista ainutlaatuisessa ja historiallisessa ympäristössä päästään nauttimaan koko viikonlopun ajan.

Tarjolla on kaksi kilpailua, jotta mahdollisimman moni pääsisi mukaan kisaamaan! Lauantaina 25.5. kilpaillaan täysin uusi PDGA C-tier kilpailu. Sunnuntaina 26.5. tarjolla on perinteinen lisenssivapaakilpailu, johon kaikki ovat tervetulleita ilman lisenssejä tai seurajäsenyyksiä. Lisätietoja kilpailuista ja niiden eroista löytyy linkkien (Metrix-sivustot) takaa!

Ilmoittautuminen tämän vuoden kilpailuihin aukeaa 8.3.2024! PDGA-kilpailun ilmoittautuminen aukeaa kello 18 ja se tapahtuu "nopeat syö hitaat" -tyylillä kahdessa vaiheessa. Lisenssivapaan kilpailun ilmoittautuminen aukeaa kello 19 ja tapahtuu viime vuosilta tutulla kaavalla, jossa 50% paikoista jaetaan nopeusjärjestyksessä ja loput 50% paikoista arvotaan, kun rekisteröityminen on ollut avoinna 24 tunnin ajan.

Lisätietoja kilpailusta saa sähköpostitse osoitteesta linnoitusopen@wdg.fi tai suoraan kilpailun apuTD:ltä Elmeri Nopalta (p. 044 2358 783)!

Willimiehen Disc Golf ry


Eteläkarjalaista frisbeegolfia vuodesta 2010